top of page

FYSIOFLOW DYNAMISK YOGASTRÆK

Warrior One

Fysioflow er en træningsform, der har til formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Via yogalignende dynamiske strækøvelser med lange fjedrende stræk, påvirker vi kroppens bindevæv (fascier), som har stor betydning for vores bevægelighed. Kroppen har mange lag bindevæv, hvor det specielt er den dybe fascie/bindevæv, der er vigtigt i forhold til vores bevægelighed og generel trivsel.

Fysioflow er evidensbaseret praksis, som tager udgangspunkt i forskning, hvor der er vist en sammenhæng mellem bl.a. inaktivitet, stress, smerter, tidligere skader og bindevævets/fasciers bevægelighed.

Bindevævet rundt i kroppen, skal ses som en helhed. Al forskning viser, at kroppen hænger sammen på flere måder, derfor skal den også trænes og strækkes som en helhed. I Fysioflow arbejder vi med hele kroppen i synergier og dermed stimulerer man glidet mellem de forskellige lag af fascier. Det gør fascierne varme, eftergivelige og bevægelige og samtidig stimulerer det kroppens ro- og hvilesystem. Der afsluttes med rolig afspænding til sidst.

 8 gange for 700 kr. 

Hold Onsdag 10-11

Holdet kører løbende. I er meget velkommen til at komme og få en prøvetime eller skrive ved spørgsmål 

Det er en rigtig god træningsform for dig, der føler dig stiv og anspændt i kroppen.

Du er meget velkommen til at komme og få en prøve time. Endelig skriv til fysiovendia@gmail.com, hvis du er interesseret.

FysioVendia 

Fysioterapi i Hjørring 

yogastilling
bottom of page