top of page

Babytummel Hjørring

IMG_8385 (1).jpg

Sansemotorik er en sjov time med hyggelige sanglege og aktiviteter, som alle tager udgangspunkt i at styrke din barns sansemotoriske udvikling via stimulering af de primære sanser, samt de korrekte stabiliserende muskler.

Du får teori og viden bag, hvad der er godt i forhold til at sikre de bedste forudsætninger for, at dit barn udvikler sig via de motoriske milepæle. De fleste af aktiviteterne kan du fortsætte med at lave med dit barn derhjemme.

Det foregår på barnets præmisser, så det bliver en sjov og hyggelig time og dit barn forbinder det med noget positivt at bevæge sig. Nogle børn kan blive overstimuleret og her er der plads til at man kan trække sig, give mad eller ro til barnet. Derudover er der tid til, at man kan blive bagefter, hvis man har lyst til at hyggesnakke med de andre mødre.

Timen foregår med aktiviteter og lege, der stimulerer de 3 primære sanser(Vestibulær/labyrinth sansen, føle/taktile sans og muskel-led sansen). Holdene er småhold, så er der plads til at øvelserne tilrettelægges det enkelte barns udviklingstrin.

Der vil være sange, som man kender og som vi vil synge flere gange i løbet af perioden, så de bliver genkendeligt for barnet. Vi laver aktiviteter i ca. 45 min, hvorefter der er plads til lidt hygge. Den ene af gangene er der undervisning i babymassage. 

Efter timen er man velkommen til at stille spørgsmål til sit barns sansemotoriske udvikling og eller få screenet sit barn for evt låsninger. 

 

Kom og leg med dit barn og få en viden, der kan styrke dit barns udvikling med en erfaren og specialiseret børnefysioterapeut. 

Hold 

 Der stater nye hold ca hver 6 uge. 

Se hvornår under hold booking

6 gange 650 kr

 

Holdene er mindre hold, hvor der er plads til individuelle tilpasset aktiviteter. Holdene bliver hurtigt booket, så endelig skynd jer at booket. 

I er også meget velkommen til at få jeres eget hold fx i mødregruppen enten her eller hjemme hos jer. 

Kontakt Fysiovendia ved spørgsmål

fysiovendia@gmail.com

Sansemotorik Baby
bottom of page