SANSEMOTORIK BABYHOLD

IMG_8385 (1).jpg

Sansemotorik er en sjov time med hyggelige sanglege og aktiviteter, som alle tager udgangspunkt i at styrke din barns sansemotoriske udvikling via stimulering af de primære sanser, samt de korrekte stabiliserende muskler.

Du får teori og viden bag, hvad der er godt i forhold til at sikre de bedste forudsætninger for, at dit barn udvikler sig via de motoriske milepæle. De fleste af aktiviteterne kan du fortsætte med at lave med dit barn derhjemme.

Det foregår på barnets præmisser, så det bliver en sjov og hyggelig time og dit barn forbinder det med noget positivt at bevæge sig. Nogle børn kan blive overstimuleret og her er der plads til at man kan trække sig, give mad eller ro til barnet. Derudover er der tid til, at man kan blive bagefter, hvis man har lyst til at hyggesnakke med de andre mødre.

Timen foregår med aktiviteter og lege, der stimulerer de 3 primære sanser(Vestibulær/labyrinth sansen, føle/taktile sans og muskel-led sansen). Holdene er småhold, så er der plads til at øvelserne tilrettelægges det enkelte barns udviklingstrin.

Der vil være sange, som man kender og som vi vil synge flere gange i løbet af perioden, så de bliver genkendeligt for barnet. Vi laver aktiviteter i ca. 45 min, hvorefter der er plads til lidt hygge. Den ene af gangene er der undervisning i babymassage. 

Efter timen er man velkommen til at stille spørgsmål til sit barns sansemotoriske udvikling og eller få screenet sit barn for evt låsninger. 

 

Kom og leg med dit barn og få en viden, der kan styrke dit barns udvikling med en erfaren og specialiseret børnefysioterapeut. 

Hold 

 

Mandag 9-10: booket 

Mandag 11-12: 5-10 mdr 

Tirsdag 9-10:  2- 5 mdr 

Torsdag 9-10 booket 

 

 

Mine hold bliver hurtig booket, så endelig ikke tøv med at tilmelde.:)

6 gange for 570 kr

Hvis tiderne ikke lige passer eller hvis man har lyst til at have sit eget hold som mødregruppe, så endelig skriv så kan det være vi kan finde en løsning

Kontakt Fysiovendia for tilmeldning

fysiovendia@gmail.com

28775017

Sansemotorik Baby