top of page

MEDI-YOGA

MediYoga er en terapeutisk yogaform, den består af meget blide øvelser, åndedræts øvelser og meditationer. MediYoga, er en terapeutisk yogaform, som er udviklet i samarbejde med sundhedssektoren i Sverige. Der er forskningsresultater bag og det er derved evidensbaseret.

Både øvelserne og meditationerne er evidens baseret og i Sverige bruges MediYoga på alle de større hospitaler.

 

MediYoga er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrænsninger. Det er en blid, meditativ yogaform med åndedræts- og kropsøvelser samt meditationer. MediYoga kan hjælpe dig med at opnå større bevidsthed, stabilitet, ro og harmoni.

 

MediYoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskellige måder.

Det skaber fleksible og stærke muskler, påvirker fordøjelsen og hormonbalancen, giver et stærkere og mere robust nervesystem, bringer højre og venstre hjernehalvdel i balance og forbedrer søvnvanerne – for blot at nævne nogle få ting.

Yogaformen er for alle og især godt for mennesker med kroniske smerter, åndedrætsbesvær, forhøjet blodtryk, nedsat bevægelighed, rygsmerter, smerter i led og muskler fx. parkinson og sklerose, let depression, stress, søvnbesvær mm.

Yogaformen er dog også for DIG, der blot ønsker at gøre noget godt for din egen sundhed og velvære.

MediYoga består som sagt af åndedrætsøvelser, simple og blide, men meget effektive, fysiske øvelser, afspænding og meditation. Øvelserne kan laves siddende på en stol, siddende på gulvet og liggende på måtte. Træningen foregår på små hold, hvor instruktøren, der er fysioterapeut, har god mulighed for at vejlede dig.

 

Lidt om underviseren:

Nanna Hedemann uddannet fysioterapeut, Hatha yoga instruktør og certificeret MediYoga instruktør og 20 års erfaring med undervisning i yoga.

10 gange af 1.5 time 1000 kr

 

Hold: 

Onsdag 18-19.30

Lørdag 10-11.30

Der er hold opstart i september og igen i februar. Hvis du er interreseret i at komme på venteliste til opstart eller har spørgsmål, så endelig skriv til 

fysiovendia@gmail.com

FysioVendia 

Fysioterapi i Hjørring 

Fuglsigvej 130 9800

bottom of page